Gaming

Mafia III lanceert op 7 oktober, nieuwe gameplaytrailer

2K en Hangar 13 kondigen vandaag aan dat Mafia III, het nieuwste deel in de populaire georganiseerde misdaadserie, zal releasen op 7 oktober 2016.  De Collector’s, deluxe en standaard edities van Mafia III zijn beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows-pc. Degenen die een van de edities van Mafia III pre-orderen krijgt de Family Kick-Back, die drie exclusieve voertuigen en wapens bevat op release.

Mafia III speelt zich af in de open wereld van New Bordeaux in 1968, een stad gebaseerd op New Orleans dat bruist van de activiteiten compleet met ‘68 geïnspireerde auto’s, mode en muziek. Na jaren van strijd in Vietnam, weet Lincoln Clay de waarheid: familie is niet met wie je bent geboren, het is voor wie je wilt sterven. Weer thuis in New Bordeaux, staat Lincoln op het punt te ontsnappen aan zijn criminele verleden. Maar toen zijn surrogaat familie, de “Black Mob”, wordt verraden en uitgemoord door de Italiaanse maffia, bouwt Lincoln een nieuwe familie op uit de as van zijn oude. Met militaire precisie baant hij een pad vol wraak tegen de verantwoordelijken. Intense vuurgevechten, keiharde hand-to-hand combat, bloedstollende races, moeilijke keuzes en straatkennis zijn allemaal nodig om te overleven  in de straten van New Bordeaux. Maar met de juiste crew is het mogelijk om  je naar de top te knokken richting de onderwereld van de stad.

Mafia III gaat door met de trotse erfenis van 2K met het creëren van uitstekende verhalende ervaringen, en staat klaar om een nieuwe standaard voor interactieve verhalen weg te zetten”, aldus Christoph Hartmann, president van 2K. “Met Hangar 13 aan het roer, staan Haden Blackman en zijn team van getalenteerde ontwikkelaars klaar om een onvergetelijke ervaring in oktober te leveren.”

Mafia III introduceert een echte open wereld in de franchise. Rijk met zijn eigen criminele ecosystemen, sterke verhalen en meeslepende settings die bekend zijn van de vorige Mafia games”, aldus Haden Blackman, studio hoofd en creatief directeur bij Hangar 13. “New Bordeaux in 1968 biedt een unieke en krachtige achtergrond voor het spijkerharde verhaal van misdaad, verraad, loyaliteit en wraak.”

https://www.youtube.com/watch?v=28Snd64SSKE

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden