Gaming Nieuws PC PS4 Xbox One

Next-gen Trials: Fusion beschikbaar op 16 april, bekijk hier de trailer

Ubisoft® kondigt aan dat Trials Fusion, de langverwachte opvolger van de erg populaire platform-racer Trials Evolution, verkrijgbaar is vanaf 16 april 2014.

Trials Fusion wordt verkrijgbaar als download voor Xbox® 360, Xbox® One, PlayStation 4 en Steam® voor Windows® PC, aan €19.99. Ook is er een fysieke retailversie beschikbaar. Deze bevat de game en de Season Pass, en is verkrijgbaar vanaf 17 april 2014 voor PlayStation® 4, Xbox® One en Windows® PC aan €39.99.

Trials Fusion is ontwikkeld door RedLynx, in samenwerking met Ubisoft Shanghai en Ubisoft Kiev, en is speciaal ontworpen voor de nieuwe generatie hardware. Trials Fusion schotelt spelers een onbeperkte reeks obstakels en uitdagingen voor tijdens hun race tegen de klok – en tegen spelers wereldwijd – om recordtijden vast te leggen.

Trials Fusion bouwt verder op de ongelooflijk verslavende phsyics-based gameplay van zijn voorgangers en bevat heel wat nieuwe features, waaronder de integratie van FMX-tricks.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=BQAxJhZUaso”]

Spelers kunnen dankzij de felgebeerde Editor-modus zelf tracks maken die hun verbeelding en vaardigheden tot het uiterste drijven. Daarmee kunnen ze ook vrienden en andere spelers de ultieme Trialstest laten ondergaan door hun tracks online te delen met de actieve Trials community.

Of spelers nu kiezen om alleen te racen, tegen hun vrienden of in een wereldwijd toernooi, de competitie is en blijft eindeloos. Één ritje met Trials is gewoon niet genoeg.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden