Gaming Nieuws PC PS4 Videos Xbox

Nieuwe 101 trailer én open beta voor The Crew

Ubisoft heeft onderstaande 101 trailer voor The Crew de wereld in gestuurd:

Bovendien vindt er een Open Beta van The Crew plaats van 25 november tot en met 28 november op PlayStation 4 en Xbox One! In de Open Beta krijgen spelers de laatste kans om door de Verenigde Staten scheuren voor de wereldwijde release van The Crew op 2 december 2014!

De Open Beta laat spelers toe om rond te racen in twee van de vijf regio’s van de VS, namelijk Midwest en East Coast. De PvP Lobbies en twee van de vijf specs, Street en Dirt, zijn ook beschikbaar.

De Open Beta is toegankelijk voor alle leden van Xbox Live en PlayStation Network. Sommige features vereisen een Xbox Live of PlayStation Network lidmaatschap.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden