Gaming Nieuws PC PS4 Xbox One

Ubisoft introduceert Teams in Trials Fusion, multiplayer onderweg

Vanaf nu kan jij in Trials Fusion in teams de strijd aangaan met je tegenstanders. Met deze gratis update ga jij in teamverband aan de slag om hogerop de lijst van de leaderboards te komen door constant te werken aan een betere teamscore.

Team1

Elk team bestaat uit maximaal 50 leden en heeft een eigen naam, een embleem en een prikbord waar je met elkaar communiceert. Met de aanstaande online multiplayer-feature daag jij andere teams uit en bepaal jij wie zich de beste mag noemen.

De online multiplayer komt begin 2015 als gratis update naar Trials Fusion. Op Xbox 360 speel je met vier spelers per race en op Xbox One, PS4 en Windows PC speel je zelfs met acht spelers een spannende race. Ben jij in het bezit van een Windows PC, dan krijg jij de kans om vanaf vandaag de online multiplayer te testen in de bèta. Ga aan de slag met drie multiplayer-modi, waaronder:

  • Online X-Supercross – met maximaal acht spelers race je op drie willekeurige tracks waarna er een winnaar wordt gekozen op basis van de beste overall score.
  • Private Game – maximaal acht spelers bepalen op welke tracks wordt geracet en passen deze volledig aan, zoals de zwaartekracht van de track, de snelheid van de motor en de controls.
  • Private Game with Spectator – kies een bepaalde track, pas de instellingen van de race aan, nodig maximaal acht spelers uit en hang achterover terwijl je de race bekijkt. Stream de races voor nog meer kijkplezier.

De multiplayer heeft ook een wereldwijde leaderboard die jouw score van Online X-Supercross bijhoudt.

Gameplay2 Gameplay3

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden