Artikel Featured

Nieuwe shooter Hunt: Horrors of the Gilded Age is nieuwe paradepaardje van Crytek

 

hunt_horrors_of_the_gilded_age

De ontwikkelaar Crytek rust niet op zijn lauweren, naast Homefront 2:The Revolution is het team druk in de weer met de ontwikkeling van Hunter: Horrors of the Gilded Age. Deze co-op zombieshooter lijkt veelbelovend als men weet dat men met vier spelers de strijd kan aangaan tegen horror creaturen.

De nieuwe titel vormt het eerste project voor Cyrtek USA Corp, de nieuwste studio binnen de groep. De CEO, David Adams gaf ons volgende commentaren:

“In Horrors of the Gilded Age zullen spelers tactisch uit de hoek moeten komen en om hulp vragen in de horroromgeving die wij creëerden. De game is niet alleen vernieuwend, het is een bijna onuitputbare bron van mogelijkheden en verrassende wendingen”

Crytek-e1401800196670

Op de E3-beurs in Los Angeles zal Crytek nog meer details vrijgeven over de shooter. Ze lichten wel een tipje van de sluier, door te spreken over een third-person shooter waarin vier spelers verschillende waves van afgrijselijke wezens moeten afslaan. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een episch hoofdgevecht tegen een “eindbaas”. Hun wapens zijn allen geïnspireerd op oorlogstuig uit de negentiende eeuw.

Hunt-Horrors-of-the-Gilded-Age

Mooi meegenomen is dat HUNT:Horrors of the Gilded Age ook gratis verschijnt voor PC. Op welke consoles het spel zal verschijnen wordt nog geheimzinnig over gedaan. PC-gebruikers kunnen vanaf nu op de officiële website inschrijven voor het spelen van de Beta-versie.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Xt1n5ZkZReQ#t=17″]

 

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Featured Smartphones en Tablets Tech

Voordelige smartphones: De Huawei Ascend Mate

Goedkope smartphones: Huawei Ascend Mate Het Chinese Huawei komt ook met een zogenaamde ‘phablet’, oftewel een kruising tussen smartphone en