Gaming Nieuws PC PS4 Xbox One

Officiële aankondigingstrailer voor Injustice 2

Al eerder dook er promotiemateriaal op van Injustice 2, maar nu werd de game ook officieel uit de doeken gedaan met een aankondigingstrailer. Verder werd ook bekendgemaakt dat je in Injustice 2 de bekende personages uit het DC-universum kan aanpassen: jij kiest hoe de personages eruit zien en wat hun vechtstijl is. Meer info volgt ongetwijfeld tijdens E3.

UPDATE | Een persbericht over de aankondiging van Injustice 2 werd vrijgegeven met nieuwe info:

“In Injustice 2 introduceren we nieuwe features die de manier waarop fans vechtgames spelen verandert,” aldus Ed Boon, Creative Director, NetherRealm Studios.  “We willen het genre blijven vernieuwen en de mogelijkheid voor spelers om hun favoriete DC superhelden en superschurken aan te passen en verbeteren is een belangrijke stap.”

“Het uitbreiden van het DC Universum in games blijft een van onze topprioriteiten. Injustice 2 toont geweldige gameplay en een origineel verhaal die de personages voor spelers tot leven brengt,” aldus David Haddad, President, Warner Bros. Interactive Entertainment.  “NetherRealm Studios biedt fans een gloednieuwe ervaring met het aanpassen van en vechten met DC’s iconische personages.”

Injustice 2 biedt de nieuwste DC vechtgame ervaring die verder gaat dan de gevechten uit de vorige game. Iedere strijd definieert je door iconische DC personages te personaliseren met een unieke en krachtige uitrusting die je in de game verdient. Voor de eerste keer kunnen spelers zelf bepalen hoe hun personages eruit zien, vechten en zich ontwikkelen in verschillende gamemodi.

Injustice 2 vervolgt het epische cinematische verhaal dat in Injustice: Gods Among Uswerd geïntroduceerd. Batman en zijn bondgenoten werken samen om de uiteengevallen samenleving weer te herstellen en strijden tegen degenen die Superman’s regime terug willen brengen. Temidden van de chaos verschijnt een nieuwe bedreiging die het voortbestaan van de Aarde in gevaar brengt. Spelers kunnen gebruik maken van de grootste DC line-up ooit in een vechtgame; van klassieke fan favorieten als Batman, Superman, Supergirl en Aquaman tot verbazingwekkende nieuwe schurken als Atrocitus en Gorilla Grodd. Gevechten vinden plaats in vergrote arena’s op iconische locaties als Metropolis, Gotham City en Atlantis.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden