Gaming Nieuws PC PS4 Xbox One

Patch en lancering eerste DLC-pakket voor Just Cause 3

Het eerste contentpakket van Just Cause 3 – Sky Fortress – wordt op 8 maart uitgebracht voor alle eigenaars van de Air, Land and Sea Expansion Pass. Op 15 maart gaat het pakket de algemene verkoop in in de digitale winkelrekken.

Sky Fortress bevat een gloednieuwe set missies die een nieuwe bedreiging introduceren: de eDEN Corporation en hun enorme en verschrikkelijke Sky Fortress, met een leger van dodelijke robotische drones. Om zijn dodelijke nieuwe tegenstander te verslaan, gebruikt Rico Rodriguez een nieuwe uitbreidbare ‘Bavarium Wingsuit’ met raketaandrijving, die is voorzien van machinegeweren op de schouders en doelzoekende raketten. Dit alles naast zijn nieuwe persoonlijke verdedigingsdrone ‘Eviction’ en aanvalsgeweer ‘Bavarium Splitter’, die allebei kunnen worden meegenomen naar het hoofdspel.

“De nieuwe content is een fundamentele verandering in de manier waarop onze spelers het spel benaderen: we zijn echt benieuwd naar de manier waarop fans gaan inspelen op de nieuwe wingsuit,” aldus Tobias Andersson, Senior Producer bij Avalanche Studios. “De nieuwe verhaalmissies, uitdagingen en gadgets die kunnen worden meegenomen naar het basisspel zetten de boel echt op zijn kop, en we kunnen niet wachten totdat spelers terugkeren naar Medici om nog creatiever te worden.

Het Sky Fortresspakket kost €11,99, terwijl de  Expansion Pass verkrijgbaar is voor €24,99. Alle drie contentpakketten worden vóór het einde van de zomer van 2016 uitgebracht (één week eerder voor eigenaars van de Expansion Pass).

Ter voorbereiding op de nieuwe content krijgt ook het basisspel een nieuwe update op vrijdag 4 maart, inclusief de volgende oplossingen:

– Initiële laadtijd en laadtijd in-game laadschermen verkort met 20-50%
– Diverse geheugenlekken verholpen die tot crashes leidden
– Een aantal willekeurige crashes gereduceerd
– Verbeterde streaming van spelwereld
– Aantal prestatie-optimaliseringen gerelateerd aan stotteren
– DLC-systeem geïmplementeerd ter voorbereiding op de Air, Land and Sea-pakketten

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden