Releasedatum en Collector’s Editions van No Man’s Sky onthuld

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Jonathan is an academic researcher at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Het ambitieuze No Man’s Sky van ontwikkelaar Hello Games heeft eindelijk een releasedatum beet: het spel verschijnt op 22 juni voor zowel PC als PS4. De game wordt een full priced titel en zal dus €59,99 gaan kosten, No Man’s Sky komt dan ook op disc uit.

Verder werden er ook twee erg mooie Collector’s Editions van het spel getoond. De Limited Edition voor PS4 zal een steelbook bevatten, een artbook van 48 bladzijden, een exclusief stripverhaal, een Starter Kit en een dynamisch thema voor de console.

LimitedEditionNoMansSky

Voor PC heeft Hello Games de Explorer’s Edition klaarstaan, die een replica bevat van een ruimteschip in het spel, en een exclusieve traveller pin. Deze editie heeft een gelimiteerde oplage van 10.000 exemplaren gekregen.

ExplorersEditionNoMansSky

Pre-orders van de game zullen voorzien worden van drie extra’s: een geupgrade Alpha Vector Schip, een verbeterde Rezosu Z65 Multi-tool en ook nog een in-game boost van 10.000 eenheden.

Bol

Leave a Comment