Gaming Nieuws PC PS4 Xbox One

Project CARS verhuist naar April

Slightly Mad Studios en BANDAI NAMCO Games Europe S.A.S hebben een lichte uitstel voor Project CARS aangekondigd. Op 2 april 2015 zal de game beschikbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Dit kleine uitstel is nodig om enkele laatste aanpassingen aan de game te kunnen doorvoeren en alle fans het beste van het beste voor te schotelen.

De releasedatum opschuiven was geen gemakkelijke beslissing, aangezien we maar al te goed beseffen hoe hard fans uitkijken om met Project CARS aan de slag te gaan”,aldus Ian Bell, Head of Studio bij Slightly Mad Studios. “We weten echter met zekerheid dat deze paar extra dagen ons de kans zullen geven het beste aan de fans voor te schotelen bij release. De game zal het lange wachten waard zijn geweest eens hij begin april verschijnt.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden