Rainbow Six Siege heeft releasedatum beet, Special Editions onthuld

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Teacher by day, geek by night. He holds an MSc degree in Communications and has been passionate about games since the NES was released.

Ubisoft heeft zonet de releasedatum bekendgemaakt van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. We kunnen met de game aan de slag vanaf 13 oktober voor zowel PC, Xbox One als PlayStation 4. Naast een datum heeft het bedrijf ook een aantal speciale edities van de aankomende multiplayershooter uit de doeken gedaan:

·         De Art of Siege Edition bevat de volledige game, een collector’s box, een Gold Skins Pack voor alle in-game wapens en een exclusieve Tactical Guide van 120 pagina’s. Deze kwalitatieve gids bevat elk belangrijk element van de game en gedetailleerde info over elke Anti-Terreur Eenheid, Operators, wapens en mappen. Al deze content is samengesteld samen met de community en de ontwikkelingsteams.

·         De Gold Edition bevat de standaard editie van de game en de Season Pass.

·         De Tactical Elite Edition, een zeer beperkte editie die exclusief verkrijgbaar is via de Uplay Shop, bevat zowel de Art of Siege Edition als de Season Pass.

Leave a Comment