Rayman kleurt (RED) in de strijd tegen AIDS

Jonathan Maes
Written By Jonathan Maes

Jonathan is an academic researcher at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

In verwachting van de komende Wereld Aidsdag kleurt Rayman Fiesta Run (RED) in de App Store. Voor de komende twee weken, zal een speciale sectie in de App Store, genaamd Apps for (RED), een selectie aan apps aanbieden met exclusieve nieuwe content waarvan de gehele opbrengst rechtstreeks naar het Wereldfonds voor de bestrijding tegen AIDS gaat.

Spelers met een iPhone, iPad en een iPod touch kunnen genieten van de (RED) versie van Rayman Fiesta Run in de App Store en kunnen eveneens (RED) t-shirts kopen in de game om (RED)’s strijd voor een AIDS FREE GENERATION te ondersteunen.

Spelers staan de legendarische platformdheld Rayman bij in deze exclusieve versie voor (RED): verzamel (RED) lums en speel unieke personages vrij waaronder Rayman, Globox & Teensies, die specifiek ontwikkeld werden voor de Apps for (RED) campagne. Fans kunnen hun deelname aan de campagne ook delen via social media en hun vrienden uitnodigen om bij te dragen in het onderzoek voor de bestrijding tegen AIDS.

“We zijn vereerd om deel uit te maken van de Apps for (RED) campagne”, aldus Jean-Michel Detoc, Managing Director of the mobile department bij Ubisoft. “Spelers zullen genieten van de perfecte mix tussen fun en uitdagingen dat Rayman Fiesta Run te bieden heeft en, nog belangrijker, zullen zij bijdragen aan het leveren van de eerste AIDS FREE GENERATION.”

De Apps for (RED) campagne is reeds van start gegaan en eindigt op 7 december. Rayman Fiesta Run is beschikbaar in de App Store.

Leave a Comment