Gaming Nieuws PS4

Releasedatum Axiom Verge bekend

Op het officiële PlayStation Blog werd eindelijk de releasedatum van aankomende indiegame Axiom Verge bekendgemaakt. De titel moet op 31 maart in de virtuele winkelrekken liggen van de PS4. Momenteel is enkel een PS4 versie gepland voor deze datum, maar ook een PS Vita editie is in ontwikkeling. Ook werden de powerups van de game uitgebreid tentoongesteld met een aantal mooie .gif bestandjes. Axiom Verge kan het best beschreven worden als Castlevania meets Metroid in een Sci-fi jasje, en we moeten toegeven dat de titel er inderdaad erg goed uitziet. Een prijskaartje werd ook vrijgegeven: 19,99 dollar, wat in onze contreien waarschijnlijk zal neerkomen op €19,99. Wij kunnen alvast niet wachten!

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden