Gaming Nieuws PC PS4 Xbox One

Releasedatum bekend voor Motorcycle Club

Game-uitgever en -distributeur Bigben Interactive en de in Parijs gevestigde game-ontwikkelaar Kylotonn Games presenteren op 28 november de nieuwe arcade motor racing game Motorcycle Club op PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 en pc.

Samenwerking met prestigieuze merken
Trek je laarzen aan, hijs je in je beste leren pak en bestijg een selectie van de meest prestigieuze motormerken zoals BMW Motors, Honda, Kawasaki, KTM, Suzuki enYamaha. Maar liefst 22 officiële motoren in drie categorieën (Roadster, Superbike en Custom) staan klaar in jouw garage, elk met een eigen rol in jouw club.

Motoren: een levensstijl
In Motorcycle Club richt je een eigen club van motorrijders op en gebruik je het geld dat je verdient om je garage uit te breiden met de beste motoren. Pas je motorrijders aan, koop nieuwe motoren maar bovenal, blijf de andere clubs voor! Tijdens wedstrijden wissel je op elk moment van categorie (Roadster, Custom en Superbike) om je strategie uit te voeren en jouw team op de eerste plek op het podium te krijgen! Maar wees voorzichtig. Als je de race wilt winnen, speelt er meer dan alleen  als eerste over de streep komen…er zijn dynamische uitdagingen tijdens de wedstrijd en je zult de juiste motorrijder moeten kiezen voor de juiste uitdaging.

Veel gevarieerde inhoud
Om de Motorcycle Championship te winnen zul je moeten presteren in 20 gevarieerde dag en nacht circuits om geleidelijk de afstand tussen jou en de negen rivaliserende clubs te vergroten voor de eindzege. Er is ook een online multiplayer optie tot 4 spelers zodat je ook tegen je vrienden kunt spelen.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden