Gaming Nieuws PlayStation

Sony biedt compensatie voor PSN tijdens kerst

Tijdens de kerstdagen werd PlayStation Network offline gehaald door een groepje hackers, met als gevolg dat de online diensten van Sony PlayStation gedurende kerstavond en kerstdag niet bereikbaar waren. Heel wat gamers konden dus niet aan de slag met hun gloednieuwe console. Op het officiële PlayStation Blog werd bekendgemaakt dat er een kleine compensatie zal gegeven worden voor alle leden.

Zo krijgt elk PS+ lid 5 dagen extra toegevoegd aan zijn/haar abonnement. Ook zal iedereen – ook niet PS+ eigenaars – in de loop van januari een kortingscode van 10% ontvangen voor een aankoop in de PlayStation Store. Of concurrent Xbox haar gebruikers ook zal compenseren valt nog af te wachten.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden