Gaming Nieuws PlayStation Tech Nieuws

Spotify komt naar PlayStation, Music Unlimited verdwijnt

Sony zal binnenkort in samenwerking met Spotify een nieuwe dienst lanceren: PlayStation Music. Dat houdt in dat je met een Spotify account kan luisteren naar muziek op je PlayStation console, voorlopig werd enkel ondersteuning voor de PS4 bevestigd. Je kan er ook liedjes op de achtergrond mee afspelen. Volgens een Sony medewerker zouden ook de gratis Spotify accounts met geluidsadvertenties werken met de dienst. Voorheen was dat enkel mogelijk met een computer.

Voorheen had Sony al een muziekdienst voor PlayStation, Music Unlimited genoemd. Deze dienst zal op 29 maart 2015 verdwijnen en dus vervangen worden. Een specifieke releasedatum is er nog niet, maar het is erg aannemelijk dat Spotify in begin April richting de PlayStation trekt.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden