Gaming Nieuws PC PS4 Xbox One

Teaser trailer voor Titanfall 2, ook voor PS4

Respawn Entertainment heeft de allereerste teaser trailer voor Titanfall 2 de wereld in gestuurd en vermeldt de game zowel voor Xbox One, pc als PlayStation 4. De eerste titel werd kritisch geprezen maar was geen verkoopsucces doordat de game enkel te verkrijgen was op Xbox 360, Xbox One en pc door een exclusiviteitsdeal. Met Titanfall 2 lijken de ontwikkelaars te leren uit hun fout: de game wordt namelijk gewoon op alle platforms uitgebracht.

De teaser trailer is vrij kort maar we kunnen in ieder geval al opmaken dat de jungle een prominente omgeving zal zijn en titans met zwaarden zijn ook van de partij.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden