Gaming Nieuws PC PlayStation Xbox

Terminator speelbaar in WWE 2K16

Het team achter de jaarlijkse WWE 2K games heeft de pre-orderbonus onthuld voor het aankomende WWE 2K16. Als je de game tijdig pre-ordert, kan je aan slag met niemand minder dan Arnold Swarzenegger in twee Terminator-rollen. De acteur en ex-gouverneur kan het al lange tijd goed vinden met WWE, maar dat twee Terminators een rol krijgen in een nieuwe worstelgame is toch opmerkelijk. De trailer is vast en zeker het bekijken waard:

https://www.youtube.com/watch?v=AZTSahJxT0Q

Er is echter ook minder goed nieuws, want Hulk Hogan zal niet aanwezig zijn in de nieuwe WWE-game. Door racistische uitspraken verbrak het bedrijf alle relaties met de populaire worstelaar. WWE 2K16 verschijnt op 30 oktober 2015.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden