Gaming Nieuws PC PS4 Xbox One

TES Online: Tamriel Unlimited zonder maandelijks abonnement

Bethesda Softworks, een onderdeel van de ZeniMax Media groep, kondigt vandaag aan dat de langverwachte multiplayer roleplaying game, The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, wereldwijd op 9 juni 2015 zal releasen voor PlayStation®4 system en Xbox One®.  Voor het eerst in de geschiedenis zullen spelers de legendarische wereld van Tamriel op consoles kunnen verkennen met hun vrienden.  In de nieuwste en grootste Elder Scrolls game ooit gemaakt kun je het avontuur alleen aanvatten, samen spelen met vrienden of een leger van honderden vervoegen in PvP gevechten terwijl je de geheimen van het intrigerende Tamriel ontdekt.

Spelers zullen in The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited ook niet langer een maandelijks abonnement dienen te betalen om hun speelervaring te kunnen voortzetten.  Spelers kopen de game één keer aan en kunnen vervolgens van de honderden uren gameplay genieten die de game rijk is, wanneer The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited beschikbaar zal zijn in juni voor consoles en vanaf 17 maart voor PC en Mac gamers.

The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited bevat alle fantastische gameplay van de originele PC/Mac game, aangevuld met alle updates en toevoegingen van content, inclusief het nieuwe ‘Justice’- en ‘Champion’-systeem.  Alle bestaande PC/Mac game accounts zullen een update krijgen naar de Tamriel Unlimited editie in maart en spelers die de game vroeger al probeerden zullen uitgenodigd worden om alles wat nieuw is in de wereld te komen ontdekken.  Nieuwe spelers die de game één keer aankopen kunnen de game zonder beperkingen en zonder abonnement spelen, zolang ze dat willen. Tamriel Unlimited zal ondersteund worden met unieke, optionele dowloadable content die aangekocht kan worden zoals een in-game Crown Store.  Er zullen op geregelde tijdstippen updates zijn en er zal ook gratis nieuwe gameplay aangeboden worden, zonder dat daar kosten aan verbonden zijn.

Daarnaast zal Bethesda ESO Plus aanbieden aan spelers die een maandelijkse bijdrage willen betalen voor een premium membership met exclusieve in-game bonussen, maandelijkse verlening van crowns te gebruiken in de Store en toegang tot alle DLC game packs.  PC/Mac spelers met een abonnement dat actief is, zullen op 17 maart automatisch worden overgezet naar ESO Plus en zullen vanaf dan ook van de privilèges die daarbij horen, kunnen genieten.

Onze fans zijn onze grootste bron van inspiratie, en we hebben geluisterd naar hun feedback over de ervaring die zij willen,” aldus Matt Firor, Game Director voor The Elder Scolls Online.  “We weten dat Elder Scrolls fans hun eigen keuze willen maken wat betreft de manier van spelen en van betalen, en dat is wat ze zullen krijgen.  We hebben talloze aanpassingen doorgevoerd gedurende het laatste jaar en zijn ervan overtuigd dat dit de game is die Elder Scrolls fans graag zullen spelen.  Spelers kunnen Tamriel verkennen met vrienden, vissen, stelen of ten strijde trekken.  De keuze is aan hen.  De game biedt hen honderden uren gameplay en ontelbaar veel avonturen, en dat met de aankoop van één enkele game.
We kunnen niet wachten tot iedereen, of ze nu eerder al speelden of niet, van het avontuur kan proeven in The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited.

 

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden