Gaming Nieuws PS3

The Last of Us wordt verfilmd

Een live action movie gebaseerd op het verhaal van The Last of Us is in de maak. Sony’s eigen Screen Gems is verantwoordelijk voor de filmadaptatie. Neil Druckmann, het creatieve genie achter de game zal wederom het script bezorgen, in samenwerking met enkele andere leden van Naughty Dog.

Toen ik de kwaliteit zag van de storytelling [van The Last of Us], wist ik dat het publiek voor dit project veel groter was dan de gaming community en wist ik ook dat Neil het script moest schrijven – Screen Gems president Clint Culpepper

De geruchtenmolen deed al langer de ronde, maar nu is het officieel bevestigd. Een datum werd helaas niet bekendgemaakt. Welke acteurs zouden jullie kunnen zien als Joel & Ellie?

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden