Featured Gaming Nieuws PC PS3 PS4 Wii U Xbox 360 Xbox One

Watch Dogs heeft eindelijk een releasedatum beet

Watch Dogs, de meest verwachte game van 2014, is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 27 mei 2014.

In Watch Dogs kruip je in de huid van Aiden Pearce, een briljante hacker die graag voor eigen rechter speelt. Zijn smartphone is zijn wapen, hiermee hackt hij het centrale netwerk van Chicago (ctOS) en heeft hij de volledige controle over alles wat in verbinding staat met dit netwerk. Krijg toegang tot beveiligingscamera’s, webcams en persoonlijke informatie van alle inwoners. Hack verkeerslichten, pinautomaten en nog veel meer… Alles om jouw vijanden te stoppen.

Wij zijn blij dat we nu eindelijk de releasedatum bekend hebben kunnen maken,” aldus Marcel Keij, Marketing Directeur Benelux, Ubisoft. “Met de extra tijd hebben we de game nog verder verbeterd. En het geduld van de gamers stellen wij zeer op prijs.

Koop Watch Dogs voor PlayStation® 4 of PlayStation 3 en krijg toegang tot 60 minuten extra gameplay exclusief via PlayStation Network.

“We kijken erg uit naar de release van Watch Dogs voor PlayStation 3 en PlayStation 4 en we zijn ervan overtuigd dat het één van de beste games van 2014 wordt,” aldus Michael Pattison, Vice President van Third Party Relations, Sony Computer Entertainment Europe. “Het is een unieke en fantastische game en we geloven dat de exclusieve content die beschikbaar wordt via PSN niet alleen gamers blij maakt, maar ook aantoont hoe PlayStation het ideale platform is voor Watch Dogs.”

Watch Dogs is verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox® One, Xbox 360® en PC. De Wii U versie verschijnt later.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden