Gaming Nieuws PC PS4 Videos Xbox One

Ubisoft onthult Assassin’s Creed Chronicles trilogie

Assassin’s Creed Chronicles werd eerder al aangekondigd als een 2.5D game die zich afspeelt in China, maar Ubisoft laat nu weten dat er nog twee andere delen komen. De Chronicles-reeks wordt dus een ‘mini-franchise’. Wel kunnen we met het eerste deel binnenkort aan de slag.

De Assassin’s Creed Chronicles trilogie neemt je mee naar China, Indië en Rusland tijdens de verhalen van drie beroemde Assassins. De eerste chronicle, die zich afspeelt in China, is te downloaden vanaf 22 april in Europa op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Assassin’s Creed Chronicles: China wordt gevolgd door Assassin’s Creed Chronicles: India en Assassin’s Creed Chronicles: Russia, die apart gereleased worden.

Assassin’s Creed Chronicles is ontwikkeld door Climax Studios, in samenwerking met Ubisoft Montreal, en laat je in de huid kruipen van een Master Assassin in 2.5D. Je reist naar drie afzonderlijke beschavingen en tijdsperiodes in de geschiedenis, waaronder de Ming Dynastie tijdens het begin van haar ondergang, het Sikh Imperium in staat van oorlog in Indië en de nasleep van de Rode Oktoberrevolutie in Rusland. Elke chronicle staat op zichzelf met een unieke setting, stijl, verhaal en Assassin, maar is verhalend wel met elkaar verbonden.

Je kruipt in de huid van legendarische Assassins, zoals Shao Jun uit de geanimeerde kortfilm Assassin’s Creed Embers, en Arbaaz Mir en Nikolaï Orelov uit de Assassin’s Creed stripboeken. Sla toe vanuit de schaduw, beheers de kunst van parkour en neem de ‘leap of faith’ in een verzameling prachtige, levendige schilderijen. Elke chronicle heeft zijn eigen artistieke stijl: van de prachtige penseelkleuren van China tot de fleurige kleuren van Indië en de karakteristieke propaganda kunststijl van Rusland.

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden