Gaming Nieuws PC PlayStation Xbox

Yeti’s en Prison Breaks in de Season Pass van Far Cry 4

De Far Cry 4 Season Pass is onthuld. Hiermee verleng je jouw tijd in Kyrat met nieuwe missies die zowel in je eentje als in coöp gespeeld kunnen worden. De Season Pass bevat een exclusieve dag één-missie, een gevangenisuitbraak-missie, wilde missies met Hurk en zijn harpoengeweer, een nieuwe PvP-modus waarbij je het in teams tegen elkaar opneemt en een kans om de legendarische yeti’s tegen het lijf te lopen.

De Far Cry 4 Season Pass bevat:

  • The Syringe – Gelijktijdig met de volledige game verkrijgbaar. Houd een geheim en gevaarlijk recept uit de handen van Pagan Min en zorg ervoor dat hij het niet tegen de rebelerende troepen gebruikt. Speelbaar in singleplayer en coöp.
  • Escape from Durgesh Prison – Ajay en Hurk zijn gevangen genomen en gemarteld in Yuma’s gevangenis. Ontsnap en overleef, samen met een vriend.
  • Hurk Deluxe Pack – Vijf missies, speelbaar in singleplayer en coöp, inclusief Yak Farm, Blood Ruby, en Hurk’s Redemption. Gebruik een arsenaal van wapens inclusief het harpoengeweer van Hurk.
  • Overrun – Speel als Rakshaha of Golden Path in deze PvP-modus en beheers een aantal neutrale locaties, verspreid over het landschap van Kyrat, om ze te beschermen van jouw tegenstanders.
  • Valley of the Yetis – Ajay’s helikopter is neergestort op een onvergevensgezinde bergrichel van de Himalayas. Ontdek de bevroren landschappen en vind gereedschappen om je kamp te beschermen van een gevaarlijke cult wanneer het nacht wordt. Met singleplayer- en coöp-opties speel je niet alleen, maar in de donkerste grotten heb je meer te vrezen dan de cult, terwijl de yeti’s hun prooi stalken.

De Far Cry 4 Season Pass is vanaf 18 november 2014 verkrijgbaar, tegelijkertijd met de release van de volledige game. De Season Pass kost €29,99 en geeft je toegang tot alle Far Cry 4-content packs wanneer ze beschikbaar zijn. Daarnaast profiteer je van een extra €10,- korting wanneer je de Far Cry 4 Gold Edition pre-ordert, die de game en de Season Pass bevat. Deze versie is alleen digitaal verkrijgbaar via Uplay, andere digitale PC-kanalen, PlayStation Network (PS4 en PS4) en Xbox Marketplace (alleen op Xbox One).

Jonathan Maes

Jonathan Maes

About Author

Jonathan is a research manager at Howest University of Applied Sciences, with an MSc in Communications & New Media under his belt. When he's not busy with research, he moonlights as an IT consultant and indulges his lifelong love of gaming. (Pro tip: he's a fan of the NES.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like

Featured Gaming Steam

Alles over Steam OS

2014 moet het jaar worden van Steam OS en de Steam Machines worden. Maar wat is Steam OS nu precies?
Gaming Reviews Tech

AVerMedia Game Capture HD

  Er bestaan tientallen ‘Capture Cards’ om opnames van je televisie en gameconsoles te maken. Het delen van deze gameplaybeelden